Res med mig genom livet

Gitarrfestival med Nordic Guitar Club

I går var det rock för hela slanten. Melodifestivalen kan gå och lägga sig.

Fullt drag och ös i många timmar av olika band. Rasande duktiga allihop.

Dagens clou för mig var när The Spotnicks klev upp på scenen med Mr Spotnicks himself: Bosse Winberg och Bob Lander. Det är dom två originalmedlemmarna som finns kvar!

The Spotnicks  bildades redan 1961. Spotnicks räknas tillsammans med brittiska The Shadows och amerikanska The Ventures som en av de främsta instrumentala gitarrgrupperna i världen under 1960-talet. En del av min ungdom sitter i Bosse Winbergs gitarr så det var fantastiskt att se dom på scen igen.

De andra grupperna i går kväll var också helt otroligt bra och tiden går vansinnigt fort när man har roligt!

[portfolio_slideshow] 

Här får ni som bonus Guitar Boogie med Bosse Winberg och The Spotnicks!

[embedplusvideo height=”450″ width=”550″ editlink=”http://bit.ly/1sgCrhz” standard=”http://www.youtube.com/v/aV-ZFV12sns?fs=1″ vars=”ytid=aV-ZFV12sns&width=550&height=450&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5271″ /]

Ett stort tack till banden:

Guitar 60 ( Sverige), The Pistoleros (Norge), The Hundows ( Ungern), Danish Shads (Danmark), The Spotnicks (Sverige), The Invaders (Sverige) och sist men inte minst Tasty (Norge)

Dessutom ett stort tack till Pirjo Rif och festivalgänget som lägger ner otroligt mycket jobb så att Nordic Guitar Club kan fixa den här festivalen!

 

——————————————————————————————————————————————

                      BLOGGPAUS

                                  Återkommer!