Res med mig genom livet

Träff med Ola Skinnarmo

 

När jag kom hem från kryssningen i Medelhavet öppnade jag min mejl och där låg ett från Smart Senior, som är en organisation som man kan bli medlem i eller är med i  en  pensionärsorganisation.  Gå in och kolla!

I vilket fall som helst så undrade man i mejlet om någon Smart Senior kunde tänka sig att åka till Stockholm och intervjua Ola Skinnarmo.  Jag har följt honom i många år så jag slängde in några rader och blev den som fick åka upp och träffa Ola.

DSC_0491+

Kan man tro att den här mannen ensam har åkt skidor till Sydpolen, skidat till Nordpolen, ramlat ner i en glaicärspricka mm, mm.?

DSC_0495+

Vad stor du är pojk! Det  ar inte länge sedan du var en liten kille och sprang omkring på gatorna i Utby i Göteborg. De som valde mig till intervjuare visste inte när jag sökte att äventyraren Ola och jag kände varann så förvåningen blev stor på alla håll när jag klev in genom dörren.

DSC_0493+

Ola har just skrivit en bok tillsammans med Mai Lis Hellenius.  Jag äger numera ett exemplar och återkommer med recension av boken som heter: Till fots är världens bästa motion!

Tack för idag Ola. Nu ska jag hem och sätta samman intervjun och skicka den till tidningen Extra Smart. Den som är intresserad kan läsa hela intervjun efter 27 augusti.

Jag säger som Ola, Lev livet medan du lever!