Res med mig genom livet

Dags för renovering?

Vi har bott i vårt ”nya” hus i snart 9 år och man kan se att det blir lite slitet både här och där. Vi är bara två personer, men det hjälper inte.

Våra plattor på utsidan ser lite tråkiga ut, men myrorna gillar dom och gör små bon under cementplattorna.

Nerfall och annat har gjort att någon form av lava har fått grepp på plattorna! Många grannar och vänner har lagt nya plattor på sin tomt och det är verkligen så snyggt. Naturligtvis måste jag kolla runt, men det blir bara svårare. Det finns så otroligt fina plattor så jag blir helt snurrig i huvudet. Ju mer jag tittar, desto osäkrare blir jag på vad jag vill ha!

Stonefactory.se är en sådan sida som jag kikat runt på.

Det är visserligen bra att ha mycket att välja på, men är utbudet för stort, är det otroligt svårt att välja.  Jag ser dessutom att där finns massor av läckra klinkers som skulle passa utmärkt i mitt, läs vårt, kök!

Jag tror att det kommer att stanna vid bara drömmar, för man kan ju inte byta för att det roligt, om det man redan har fungerar alldeles utmärkt!

DSC_0546

Det finns verkligen roligare varianter av plattor än dom som redan ligger hos oss.