Res med mig genom livet

Fototiss: Tema Mönster

”Nu tänkte Helena att vi ska ta och krydda till Fototriss och köra en tävling igen! Allt fungerar precis som vanligt, med ett tema som du ska lägga upp tre bilder på, men denna gång har du dessutom chans att bli en av tre vinnare till presentkort hos min samarbetspartner Coolstuff. Kul va! 🙂 ”

Jag tolkar veckans tema Mönster så här:

DSC_1043+

Min flugtrumpet har ett läckert mönster.

DSC_1049+

Det är en köttätande växt och den smaskar på flugor och getingar.

DSC_1050

Den borde heta proppmätt! Om ni tittar långt ner i ”trumpeterna” så se ni skuggorna efter alla fångade getingar och flugor som ska lösas upp och bli näring till växten.

Det är otroligt vackra mönster som flugtrumpeterna har! Det ser nästan ut som ådror.

Om jag skulle vinna så vill jag gärna ha en Quadrokopter från  Coolstuff

Fler trissar hittar du HÄR