Res med mig genom livet

Shoppa i New York

Det är någon som jag aldrig har gjort och nu när den svenska kronan störtdyker mot den amerikanska dollarn, blir det inte aktuellt alls. Jag vet folk omkring mig som ständigt har åkt över med tomma resväskor och kommit hem med väskor fyllda till brädden. Har man ett behov av så mycket kläder, eller får hela släkten ta del av det som bärs hem?

Shoppa i New York är ingenting för mig, men det skulle sitta bra med en hockeymatch och se Lundqvistpojken från Göteborg hålla nollan! Det är nog stämning på hög nivå på arenan då.

Lite andra saker som en förstagångsturist gör skulle det också bli! En föreställning på Broadway står högt upp på listan förstås. Jag skulle nog göra slut på en del pengar på entréer och annat och då kan väl det också kallas för shopping? Mina pengar stannar ju ändå i The Big Apple!

Om jag kan kalla det för shopping då är jag nog en shopoholic för jag vill uppleva så mycket jag någonsin kan när jag är ute och reser. Vissa saker är ju förstås gratis och är faktiskt ofta det allra bästa. Bra skor och tåliga fötter krävs för sånt, men det finns oftast något ställe där man kan slå sig ner med något att dricka eller något att äta. Då kan man titta på folk som rusar förbi. Bara det är ett skådespel.

Det finns så mycket att se och göra så det är tiden och plånboken som avgör om vi kommer till New York på en shoppingresa!

Man kanske skulle göra en deal med Fru Fortuna?  Casino.com, lotto eller något annat som eventuellt kan ge snabba cash!

Jag tror inte ett ögonblick på att någon svänger sitt trollspö över mig och att det ramlar ner pengar från himlen. Det är spara och gneta som gäller i det här huset!

Det är i alla fall kul att drömma!