Res med mig genom livet

Mörkret anfaller

Det är redan 2 advent och det blir allt mörkare ute och massor av levande ljus inne. Mysigt!

Jag är lite före min tid och börjar redan förbereda mig inför våren. Det är den årstid som avslöjar alla skavanker i huset.  Solen pekar obarmhärtigt på både damm och saker som egentligen behöver bytas ut.

Jag är inte bra på inredning och köper sällan nytt. Våra gamla möbler är ju vi och så länge som dom inte ramlar ihop så får dom stå kvar.  Nja, blir det alltför slitet så åker det ut!

Jag tittar lite då och då på olika sajter med inredningstips, får idéer, men sen händer det inte mer.

Vårt uterum däremot skulle behöva en lite uppfräschning med lite extra detaljer och varför inte ett snyggt räcke på vår lilla altan?

Inoxa AB har ungefär det jag söker. Jag fastnade för rostfria räcken med infälld belysning, vilket skulle passa mig alldeles utmärkt. Det är både snyggt och lyser upp den mörka tiden även utomhus!

Vår altan är så liten att det skulle bli som en bur om man byggde staket runt, men lösningen kan vara att ha ett genomskinligt material, som både skyddar mot vind och ändå inte tar bort känslan av rymd!

Nu längtar jag efter våren och ljusare tider!