Res med mig genom livet

Frilandshibiskus står i knopp

Jag fick två plantor  av goda vänner , som egentligen inte skulle kunna överleva i vår växtzon, men skam den som ger sig!

Dom fick vinterkläder och stränga förhållningsorder att hålla sig vid liv! Förra året levde dom båda, men vägrade att blomma, men i år blommade den här med rosa blommor från början av september och ända tills nu! Tack för det!

Den andra överraskade med att ha blå blommor! Tyvärr är den mycket senare än sin syster och jag tror tyvärr inte att blomman kommer att slå ut. Vi vet i alla fall att den en gång kommer att bära blå blommor, om den överlever förstås!

Sedan tar buskarna paus över vintern, innan dom börjar om igen.

                       Detsamma gör bloggen, men inte lika länge. Bara några veckor eller så!

Om du klickar på loggan, så kommer du in till min insamling som ligger hos cancerfonden!