Res med mig genom livet

En mellandag – trodde vi

Vi, min man och jag, bestämde oss igår för att ta en mellandag, vara hemma och läsa en bra bok.

Vi läser samma bok han och jag. Jag läser i bokform och han har laddat ner boken på paddan. Skratten duggar tätt och vi ler medan vi läser. Boken heter ”Låna är silver och råna är guld”.  Vill man ha en lättsam bok är det bara att följa pensionärernas upptåg.

Vi hade fläkten på, men det blev ändå rätt varmt så vi beslutade att ett dopp i poolen skulle sitta bra.

När vi  kom till trappan såg vi Ditte och hennes Bosse, som kom på besök!  Trevligt värre.

Vi parkerade oss på vår balkong och det var ingen av oss som hade tunghäfta precis. Tänk att det är så lätt att prata med människor som man nästan aldrig har träffat förut. Visserligen tät kontakt på nätet, men i alla fall!

Ditte lyssnar intensivt på till vad som sägs. Det var inte många tysta sekunder under den tid som Ditte och hennes man var här. Det var otroligt trevligt att dom tog sig tid till att besöka oss.

Omgivningarna inspekteras av våra gäster. Dom var faktiskt här när hela området skulle byggas på en leråker och fick nu se det i färdigt skick. Det blev klart godkänt! Tack för det!

Allt roligt har ett slut! Tusen tack för att ni tog svängen hit! Så trevligt. Tyvärr hade vi inte Gevalia om någon kommer på besök! Det enda vi kunde erbjuda var ostkuber och vatten! Av någon anledning köper vi sällan eller aldrig snacks och liknande!

Det får bli nästa gång! Välkomna tillbaka!