Res med mig genom livet

Underbart är kort

När vi först fick veta att vi skulle få besök av barn och barnbarn var det lång tid kvar innan dom skulle komma. Sonsonen med mamma och pappa besökte oss i fem veckor och en månad senare var det dags för dotter Annika med man och deras minsting!

Dom hade med sig goda vänner och innan man hann blinka var det dags att ta bilden ”sista dagen med gänget”  Tiden har rusat som ett expresståg i natten. Det känns så kort, fast vi har hunnit göra en massa trevligheter. Utflykter, god mat, många bad, ännu fler skratt och det är fina minnen att plocka fram lite då och då.

Ett tur tre så stod väskorna i hallen och en sista genomgång så att inget var glömt! Pass, pengar, godis och andra viktiga saker var med. Det var bara att gå ner för trappan och invänta transport till flygplatsen i Bangkok!

Allt roligt tar slut och det är svårt att säga hejdå, men det blir på återseende – snart!