Res med mig genom livet

Tvära kast från söndag till tisdag.

Från riktigt varmt i Thailand till svensk april på några timmar. Jag undrar vad min kropp säger. Välsignad vare alla morgonrockar.

Ett par leker med en kamera och tar många bilder. Det är en varm vind, 34 grader i havet och lika många grader i luften. Det är söndag  eftermiddag och det är snart dags att ta adjö av vårt paradis.

Väskorna är packade och det är ”Time to say Goodbye” till goda vänner på Kims Restaurang. Jag ser glad över att komma till Sverige och visst ska det bli skönt efter 4,5 månader att möta våren hemma.

Stekt kycklingfilé med hackad lök, färska gröna pepparkorn och goda grönsaker.  Tusen tack för god mat och trevligt sällskap!

Goda vännerna Kim och Tanya! Thank you for a lovely time together. It’s very nice to have you as friends. See you soon again I hope!

Take care you two!

Bara några timmar senare efter transport i till Bangkok. Incheckade och ombord på planet som tog oss till Göteborg, via Helsingfors.

Ett antal grader svalare och utsikten från mitt köksfönster skvallrar om att våren är på gång i Sverige. Det är måndag eftermiddag.

Tisdag morgon och lite minus ute. Morgonrocken är på!

Det är tvära kast i tillvaron ibland!