Res med mig genom livet

Rapport från Stockholm

En god vän till mig åkte upp till Stockholm för några dagar och skulle se sig omkring lite. Tyvärr kunde jag inte följa med den här gången, men det blir väl min tur så småningom.

Lite lagom avundsjuk så fick jag rapporter om vad hon gjorde och hur hon bodde. Hon bodde på  Scandic i Stockholm, Hotell Continental på Vasagatan, mitt i smeten och dessutom  på tolfte våningen med en rätt läcker utsikt.

Det är väl en vy som alla känner igen. Det regnade i Stockholm till skillnad  från Göteborg där vi hade en klarblå himmel och strålande sol. För en gångs skull var det mycket bättre väder på Sveriges framsida.

Min vän vet att jag älskar hotellfrukostar, så naturligtvis så fick jag en bild även från frukostrummet! Det verkar finnas en del att välja på ! Mums!’

Det finns väl inget bättre när man bor på hotell  än att fylla magen med en god frukost innan man ger sig ut på stan som turist för att se vad resmålet har att erbjuda. Stockholm har mycket man vill se och göra, så det räcker inte med en eller två dagar. Ändå måste man nog komma tillbaka igen och igen. Snart måste det väl i alla fall vara jag som åker till Sveriges baksida!