Res med mig genom livet

Skicka hit regnet

Nu har det inte regnat på länge på vår sida av världen. Naturen skriker efter vatten och många kommuner har infört vattningsförbud.

Vår gräsmatta ser ut som en stubbåker och känns så när man går barfota på den.

Vattenspridaren är i gång var tredje dag på mina växter i slänten så att dom ska klara sig.  Mr K blev sugen på att springa genom spridaren i det iskalla vattnet, så gräsmattan hade tur och fick en liten skvätt också.

Det är ”vad var det vi sa” varning på den här bilden. Stackar’n  frös som en galning och det är tur att det finns badlakan. Han står bredvid en växt som heter Mespila. Jag fick frön av bloggvännen Hebbe   för några år sedan och ett av dom trivdes hos oss! Kul!

Nu ska vi snart börja en regndans här, men idag skiner solen från en blå himmel – igen!