Res med mig genom livet

Städa, städa…..

….varje fredag. Just så har vi det i vårt hus. Varje fredag åker snabeldraken fram och alla våra husdjur ”dammråttorna” ska ut! Nu är det så att maken är chef över dammsugaren och byte i sängarna och jag kommer skuttande med dammtrasa och skurtrasor. Det kallas visst arbetsfördelning!

Dags för röjning! Ovanför golvet är mitt jobb! Suck! Fredag är det också. Det går inte att smita.

Dammsugning pågår! Snart är det dags att torka golvet med lite vått. Mitt jobb. Suck igen! Ibland kommer tankarna på att lämna bort eländet till en städfirma, så kan vi sitta och rulla tummarna. Fast när jag tänker efter, så behöver vi den motionen. Ett tag till fixar vi själva.

Den här slänten ligger risigt till. Höststädning skulle verkligen behövas här. Det är inte gjort något här sedan jag drattade omkull och satte mig på foten. HJÄLP skulle behövas.

Än så länge kan jag se ut genom mina fönster, men snart är det dags att ta ett tag där också!

Behöver jag den motionen eller inte det är frågan!