Res med mig genom livet

VM i hockey i maj!

Det finns några vintersporter som ska vara slut så här års enligt mig och ändå så har man  Hockey VM i maj! Jag antar att allt annat måste vara slut först så man kan få tillgång till så många proffs som möjligt.

Jag minns en gång när vi hade 25 grader, dottern bodde hemma, låg på altanen och tittade på Hockey- VM. Jag säger som ungarna – det är sjukt. Nu ska det vara fotboll och andra sommarsporter som gäller.

Det finns ett krux. Jag gillar ju hockey och sitter framför TV:n. Här är årets upplaga av USA-Sverige.

Yees! Mål för Sverige! Om du kollar noga så ser du den svarta trissan ligga där den ska – i mål! Klicka upp bilden så ser du bättre!

Nersläpp i mittzonen och matchen fortsätter.  Den som är intresserad kan läsa det mesta på vmhockey.se om allt som händer.

Det är spännande, men det är fortfarande maj månad och till råga på allt så spelas VM i år i Frankrike och Tyskland. Det är nästan så man inte tror att det är sant! Jag undrar om ni känner likadant? Ni kanske inte ens bryr er.

Matchen slutade i vilket fall som helst med vinst med 4-3 till USA. Tyvärr!