Res med mig genom livet

Frisk, javisst!

Efter tre dygn tröttnade Herr feber på mig och gav sig iväg. Jag var nog helt enkelt för tråkig! Sov mest hela tiden!

Idag firade vi med att ta en promenad till Serneke Arena för att kolla lite på Bohus Cup.Kungälvs HK:s egen cup i handboll.

Laget vi skulle titta på var deras andra lag för juniorer. Ett lag skapat enbart för den här turneringen med gamla kompisar, som både spelar och har spelat handboll.

Målvakten (tillika vårt barnbarn) gör entré. Segerviss ser han ut att vara. Haken är den att han normalt tillhör herrarna. Då tillhör han lagets M9:0r. Dvs han spelar ute. Målvakt – är det hans grej?

Ajdå- straff. Det är inte så lätt att ta bollen, även om kompisarna tyckte att han skulle ta alla bollar. Tonen var rå men hjärtlig.

Redan halvtid och taktiksnack på gång. Dom ligger under, men är lika glada för det!

Två goa kompisar som fortfarande spelar, fast i olika klubbar rätt långt ifrån varandra! Det är alltid bra med coacher som vet vad dom pratar om.

Fast idag var det nog inte så mycket allvar!

Trött, trött – jättetrött! Den här grabben i mitten ger alltid allt när han är på planen.

Den här matchen förlorades,men grabbarna hade jätteroligt tillsammans.

Jag måste ge Kungälv HK en stor eloge! 

Förra säsongen spelade dom i div 2 och gick upp ett snäpp till div 1.  Säsongen 2016/17 var målet att som nykomlingar hänga kvar. Vad hände?

Dom har kvalat uppåt och säsongen 2017/ 18 spelar laget i allsvenskan. Då är det tur att man byter målvakt och att då tillhör han lagets M9-herrar!

Lycka till säger jag.

Det ska bli kul att följa er!