Res med mig genom livet

Egen logga

Jag såg reklam på sociala medier för namn på vantar, mössor, strumpor och andra kläder. Många gjorde tummen upp och tyckte att det var genialt.  Tänk så bra att hitta ungarnas kläder på förskolan utan en massa jobb.

Det finns en rejäl hake om man tänker efter. En liten flickas eller pojkes namn helt synligt på kläder måste vara som godis för personer som vill komma i kontakt med små barn.

Typ: Hej Malin, vill du ha godis kan du följa med mig så ska du få. Jag har dessutom små valpar hemma… Jag ryser bara jag tänker på det.

Egna loggor kan vara suveräna om man gör en egen design. Bättre än något annat. Det blir ju en unik signatur som man kan sätta på det mesta man vill ha koll på eller presenter man vill ge bort. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Man kan kika in på easytryck.se  om man vill ha inspiration på grejer med egen logo.

Mina resväskor skulle behöva något så att jag genast upptäcker dom när bagagebandet rullar.

I stort sett allt kan märkas på ett läckert sätt.

Om jag skulle sätta  eget tryck på mina saker skulle det vara en elefant eller en delfin. Två djur som jag har den största respekt för!

Vad skulle du vilja ha på dina saker?