Res med mig genom livet

GlenAsia – en mardröm

Av någon anledning vill jag åka till GlenAsia en gång per år och se om något har hänt. Visst händer det saker, men i negativ riktning.  Det som skulle bli resorternas resort i Rayongområdet blev bara skit.                                                                        OBS! Bilden lånad från nätet!

Många svenska kändisar var dragplåstret.  Ingemar Stenmark med flera.  Drömmen levde när den här bilden är gjord. Verkligen en fin anläggning, men drömmar slår inte alltid in! Det blev inte alls som det var tänkt. Strandpromenaden vittrar sönder och havet tar sitt. Husen står tomma som skelett och man kan tro att det är en krigszon. Rör och elledningar var redan dragna i många hus. Växter och svartmögel tar över. Bilden talar för sig själv…… Stranden är fin och anläggningen ligger bara några meter bort. Allt är lämnat åt sitt öde. Några lägenheter i beachfront var en gång inflyttningsklara. Det finns fortfarande möbler kvar både ute och inne. Jag undrar varför man byggde allt på en gång. Man kan fundera över hur många som köpt lägenhet i GlenAsia och blivit blåsta på sina pengar i paradiset. Helt tomt verkar det inte vara. Någon har flyttat in i en lägenhet. Kan det vara en vaktmästare?? GlenAsia är ett riktigt sorgligt kapitel i området ganska nära mig!