Res med mig genom livet

Packningstips inför resan

Resa är livet var det någon som sa. Jag kan inte göra annat än att hålla med. Planering och förväntningar är härligt, men om man vill ha med sig saker kommer det  tråkiga!

Packningen. Vad behöver jag? Vart ska jag? Är det lätta kläder som gäller eller lite varmare. Tänk om min väska försvinner vad gör jag då?

Om vi är två som reser tillsammans är mitt tips att dela på det som ska med och lägga hälften i varje väska. OM en väska försvinner har man i alla fall så båda klarar sig några dagar tills den försvunna väskan hittar ”hem”

Jag kör med både hängsle och livrem.  Överst lägger jag en lapp med namn adress och telefonnummer. Om alla lappar fallit bort och någon måste öppna väskan kan dom genast kontakta mig och skicka den till min destination.

Hittills har vi haft tur och fått våra väskor även om dom någon gång har varit försenade.

Har ni några bra packningstips?