Res med mig genom livet

Madame Klumpfot!

Nu är semestern slut för dom flesta och sommaren har varit riktigt fin, speciellt här på Västkusten. Nu märks det att hösten är på väg och regnet har hittat hit och molnen har släppt många mm i våra rabatter!

Den här sommaren har jag mest suttit på min bak. Jag lyckades med bedriften att få rosfeber och gikt samtidigt i mina fötter.

Det var inte helt enkelt att gå dvs det gick inte alls. Tur att det finns läkare som kan fixa penicillin och inflammationshämmande värktabletter.

Här har jag suttit och faktiskt haft det rätt bra. Många böcker har jag läst och hittat,en för mig ny författare, Ramona Fransson. Jag ska läsa fler böcker av henne. Hon skriver om mina hemtrakter, Göteborg med omnejd, vilket gillas!

När jag tröttnade på att läsa, höjde jag bara blicken. Hade jag tur kunde jag se ett rådjur stå och titta på mig. Det hade nog lite medlidande i blicken.

Alternativ plats hade jag på utsidan uterummet. Skönt att sitta i skuggan.

Gladast över mina fötter var latmasken och allt ogräs som fått växa efter eget behag den här sommaren. Min bättre hälft har tagit bort det allra värsta innan det tog överhanden.

Om jag nu måste bli justerad, är jag tacksam över att det passade precis in i mitt schema. Vi hade inget särskilt planerat.

Så bra det ändå kan bli! Nu är jag på G igen!!