Res med mig genom livet

Fuerteventura 2005

Vi var på Fuerteventura för 14 år sedan. Jag har gjort ett djupdykning i arkivet och hittade några bilder därifrån.

Det var första gången en digitalkamera fick följa med. Tänk, vi slapp göra papperskopior. L. hade med sin lilla filmkamera som var med hela tiden.

Vi bodde bra på den blåsiga ön. En av de få gånger vi har haft all inklusive. Vi hade en fin lägenhet, men tyvärr alldeles för tunna väggar. Våra grannar, ett ganska ungt par, hördes tydligt på kvällarna. Vi kunde inte missta oss på vad dom hade för sig!

En härlig strand, men den blåste omkring och vi hade sand överallt. Vi köpte ett litet tält för att få lite lä. Hur skulle vi sätta upp det? Vi hade inte en aning. Allting går bättre om man tränar. Sagt och gjort. Vi smällde upp det lilla tältet i vår lägenhet på vår dubbelsäng! Det var inte lätt, men till slut satt alla stag och metallpinnar där dom skulle. Vi kände oss som proffs när vi nästa dag slog upp vårt lilla tält på några minuter, medan andra slet i vinden för att få det rätt!

Övning ger färdighet!

Ön består inte bara av sandstränder.

Troligen lunchdags.

Divan på divanen. Tanten finns kvar, men bikinin är för länge sedan död.

Kaffe med avec sitter fint efter maten.

Vi fick en rejäl regnskur en av dagarna. Hotellets tak läckte. Personalen var luttrad och visste precis var dom skulle ställa spännerna som fångade upp vattnet.

Det gällde att inte halka på det våta golvet. Tyvärr finns det mesta från den resan på en massa filmsnuttar som inte går att visa här.