Res med mig genom livet

Skål eller Cheers

Vi brukar bunkra upp i Ban Phe på Macro eller Tesco Lotus. På väg in finns det en massa små restauranger på strandsidan. Vi har bara åkt förbi, men efter ett inlägg jag såg på Facebook, blev jag lite nyfiken. Oups jag blir ju aldrig nyfiken, bara mycket intresserad. Vi bestämde att vi skulle testa.

Vi hittade Cheers och gick in. Glada färger minsann!

Ägarna gillar Bob Marley, inte svårt att se det! Jag tycker också om Bob Marley och reggae, men det spelades annan musik i högtalarna!

En lite smådisig dag, men så varm och skön!

Vi beställde omelett och den var helt i vår smak. Den badade inte i olja, var dessutom sprängfylld med skinka.

Utsikt från ett bord. Inte helt fel i januari.

Dags för betalning! 250 thb för båda inklusive var sin flaska sodavatten! ( ca 75 kronor) Suan Sonstranden levererade den här dan!
Hit kommer vi gärna tillbaka!