Res med mig genom livet

Svensklistan

Känner du till Svensklistan och anmäler du dig till den när du åker utomlands? Tills alldeles nyligen kände jag inte till den, men nu har jag anmält mig!

Vancouver
Vancouver

Här kan du lämna uppgifter om var du befinner dig och hur du kan kontaktas under din utlandsvistelse. Uppgifterna kan vid behov användas av UD eller ambassaden för att kontakta dig om en konsulär krissituation skulle inträffa. De sparas under den tidsperiod du själv anger, dock max ett år. Planerar du en längre vistelse än ett år, krävs en årlig förnyelse. Du kan avanmäla dig själv när du vill. Källa Sweden Abroad!

Alaska

Var du än finns i världen kan man hitta dig och vid stora katastrofer kan Ambassader veta hur många svenska medborgare som befinner sig i området!

Thailand

För första gången har jag anmält till Svensklistan, vilket känns som en lite extra försäkring var jag än är i världen!

Du kan anmäla dig HÄR så har du också både hängslen och livrem. Listan är helt gratis!