Res med mig genom livet

Blå Duken i Kram

Vi äter gärna lunch på Blå Duken som blev Gröna duken som nu är Reklamduken.

Nu är det detta man ska kika efter när man åker förbi. Blå och gröna dukar är borta!

Det finns lite småsaker att handla, men vi åker dit när magen säger till att den behöver påfyllning!

För mig är inte valet svårt här. Jag älskar deras Phad Thai! För det mesta är det smockfullt, men nu kan jag tänka mig att där är tomt. Det är ett ställe dit många thai går, så det blir nog ganska mycket take away nu!

Fullt ös i köket! Man får alltid nylagad mat i Thailand. Varmt och fräscht!

Många gäster = fler som lagar mat!

Jag kan nästan känna doften och smaken ända hit till Sverige! Ljuvligt! Dessutom får man en liten tallrik grönsaker till!

Springnota är det inte tal om. Kassaapparaten Gröna hinken fungerar väl! Om någon undar så fick vi punga ut med den hisnande summan av 130 THB för två personer! Lite drygt 40 kronor inklusive var sin sodavatten!

Mätta åker vi därifrån och hoppas på ett återseende i höst!