Res med mig genom livet

Camping eller inte camping

Det beror på skulle jag vilja säga. Det skulle aldrig falla mig in att bo i ett tält utan några som helst bekvämligheter. Husvagn utgår också. Någon enstaka natt i husvagn, men aldrig en hel semester. Det finns som vanligt ingen regel utan undantag.

Jag höll på att tacka nej till safari i Kenya när jag läste att vi skulle bo i tält några nätter, men dragningen till att se all natur och alla djur blev starkare. Här sitter L och vilar efter en dag ute på savannen. Det är ett hårt liv att vara på safari. Uppe med tuppen och sent i säng.

Välkomna in i vårt tält.

Var sin dubbelsäng, var inte helt fel. Om jag minns rätt använde vi bara en säng! 🙂

Dusch, toalett och handfat inne i tältet passade oss precis. Bättre kan det inte bli.

Det är fantastiskt att höra de vilda djurens nattläten när man ligger tryggt i sin säng. Vakter patrullerade området så att inga vilda djur kunde ta sig in.

Över alltihop vaktade det heliga berget Mount Kenya, Afrikas näst högsta berg, 5199 m över havet. Det var tidig morgon och nattdiset låg fortfarande kvar. Vi åkte vidare…