Res med mig genom livet

GRÅ GRÅ GRÅ

Allt är grått just nu, solen visar sig inte. Regnet hänger i luften men snart vänder det. Om 11 dagar får vi en hel minut extra ljus. Jag undrar vad vi ska göra med den. Dags för lite planering alltså.

Några tomtar har tittat fram och lever i det grå!

Inte ens ljusen kan jaga bort mörkret i december.

Tomtemor och tomtefar väntar också på den extra minut vi ska få. Kanske det blir julgröt i år också!

Dom här blir aldrig grå, utan värmer mitt hjärta oavsett årstid eller väder. Varför?

Det var en gång två syskon, som trots att det var förbjudet att gå över stora vägen, tog varandras händer och gick till butiken på andra sidan gatan. Där köpte dom julklappar till sina föräldrar för sparpengar. Två grisar med tomtenissar på.

Jag är fortfarande i chock över deras tilltag ( det är mer än 40 år sedan) men skulle grisarna försvinna skulle en del av mig gå i tusen bitar!