Res med mig genom livet

Reseavrådan slopad av UD till Thailand

Det går sakta, men positiva nyheter finns angående resor utanför Europa. Australien, Israel, Nya Zeeland, Rwanda, Singapore, Sydkorea och Thailand undantas från reseavrådan från 1 juni. Tack för det UD!

För min del är det i nuläget bara ett land som är intressant: Thailand

En fråga återstår: Är vi från Sverige välkomna utan en massa krångel? Jag vill absolut inte sitta 2 veckor i karantän på ett hotell som har godkänts av en regering och dessutom betala för det – rätt mycket dessutom.

Jag saknar känslan när man kör med sarengen in i allén för att bunkra i Ban Phe. Det är länge sedan nu!

Jag skulle tro att det är mycket tommare inne i Ban Phe just nu! Vi kanske till och med är saknade!

En tripp till en liten fiskeby för att se hur stor fångsten är, skulle sitta fint nu. Vi har bara 12 grader och regn på väg.

Tänk att man kan längta till att tanka sarengen hos tanten runt hörnet! Det såg man inte komma!

Kanske frysa lite om det bara är 18 grader när man ska äta frukost på balkongen.

Vattengympa varje morgon för alla som vill. Min arma kropp saknar det!

Jag saknar också en stilla stund på stranden när solen sänker sig bakom horisonten.

I morgon kavlar jag upp ärmarna för vaccin dos 2. Alla som är fullvaccinerade och har ett vaccinationspass borde man släppa in helt utan krångel!!