Res med mig genom livet

En förmiddag på Ge-Kås

Äldsta barnbarnet skulle till Ullared och frågade om jag ville följa med. Först var jag lite tveksam, alla som känner mig vet att Ullared är mitt allra sista val att åka till, men när barnbarnen kallar ställer man upp.

Bilen är parkerad och vi var på väg mot gigantiska Ullared, som får besök från hela Sverige nästan varje dag.

Enligt Gekås egen sida är butiksytan 43 000 m2, har 82 utgångskassor och 3500 parkeringsplatser. Bara de upplysningarna ger mig hicka.

När vi kom på förmiddagen såg det ganska lugnt ut så jag bestämde mig för att gå med in.

Shoppingen kan börja. Tomt i gångarna, skönt!

Sportbaren är räddningen för trötta ben och ofta den manliga delen av kunderna. Här kan frun eller sambo dumpa den som inte är road av shopping.

Ganska mycket folk som tog en paus.

Det är bara att parkera sin vagn utanför Sportbaren, ta en fika och sedan fortsätta racet.

Vi var färdiga på under två timmar och avslutade med en macka på Subway innan vi åkte hem igen.

Jag måste erkänna att J. och jag hade en fin dag tillsammans. Tänk så mycket en härlig tjej kan påverka sin mormor! SCH! Säg det inte högt, men jag kan tänka mig att göra om detta tillsammans med vår bästa J.