Res med mig genom livet

Äntligen på plats

Medan halva, kanske hela, svenska folket varit sysselsatta med att förbereda julen har vi fixat papper och godkännande innan vi kunde åka till vår vinterförvaring. Lite sent i år, men det beror på ett litet virus som håller världen i sitt järngrepp.

Det har varit en orolig väntan på att allt skulle godkännas, men till slut var allt klart.

Först när vi satt på plats i planet visste vi att allt var klart! Alla papper synade, febern var 36,3 och vi släpptes ombord. Det var nästan så jag väntade på en Ok-stämpel i rumpan men den slapp vi!

Vi hann inte mer än lyfta så fick vi lite snacks till drycken. Rökta salta mandlar, jösses så gott!

Direkt efter middagen var det dags att släcka ner och sova lite. Skönt att sträcka ut.

Efter landningen när vi gått genom alla turer på flygplatsen blev vi hämtade till vårt karantänhotell. Vi blev ”inlåsta” på vårt rum tills vi fick besked om våra tester. Det tog ca 7,5 timmar sedan var vi fria om vi inte hade covid.

Man ställde maten på små bord utanför rummet, knackade på dörren och smet iväg innan vi hann blinka. Maten var helt ok. Du milde så tråkigt att bara vänta på besked.

Nyss utsläppta såg vi vad vi hade missat! En liten stund efter frukost innan vi blev hämtade gick vi runt och bara kände oss glada över att nästan vara på plats i Ban Plong Sawai.

Medan vi väntade på minibussen som skulle hämta oss njöt vi i fulla drag av värme och grönska!