Res med mig genom livet

Alla hjärtans dag på Central Plaza i Rayong

Vi vaknade till lite regn, moln och brist på idéer. Då ringde goda vännen M och frågade om vi ville åka med på en shoppingtur till varuhuset Central Plaza i Rayong. En sån chans kan vi inte missa såklart.

Central Plaza är stort så det gäller att bestämma sig för var vi skulle börja. Det är en NK-känsla därinne tycker jag!

Ingen kunde missa att det var S:t Valentines day eller Alla hjärtans dag. Det här paret tog många bilder bland blommor och blad!

Bröllopsklännigar till salu, men inget för mig.

Här blev vi erbjudna att boka tid för fotografering, men jag talade om att jag var gift sedan många år. Tjejen i montern tyckte vi kunde göra om en bröllopsfotografering. Det var bara att beställa tid. Tack, men nej tack.

Förslag på en klänning till en gäst i äkta thaisiden. Ögongodis, nästan som en sagoklänning tycker jag.

Ett annat förslag på en brudklänning om någon är intresserad.

Visst blev det shopping också ett par äkta snygga crocssandaler som ska följa med hem. Snälla rara hur har du munskyddet, snart kommer vän av ordning och säger till hur det ska vara!

Magen började kurra så vi letade upp min favoritrestaurang, som jag önskar att jag kunde ta med mig till Sverige!

Följ med dit i nästa inlägg!