Res med mig genom livet

Jag anar Ugglor på Rondo

När jag var ung, tillhörde Rondo, vid Liseberg, ett av mina stamställen och Ugglerummet en trappa upp var nästan det bästa av allt. Där var trångt varmt och mysigt. Okända och kända förmågor spelade från en liten scen och luften var tät av rök.

Idag är Rondo en krogscen och visar ofta det bästa Sverige har att erbjuda!

Ikväll ska vi kolla på Magnus Ugglas Revy.

Han har med sig Annika Andersson, Per Andersson och Anki Albertsson.

Recensionerna har varit tummen upp hela vägen och ”alla” säger att det blir en kanonkväll.

Nu är det ”bara” att vackra till sig, klämma in sig i kläder som har hängt i garderoben och krympt!

Jag har kommit på en bra idé, eller jag vet inte om den är så bra!

-Vi går in till stan, det är sååå vackert väder klämde jag ur mig i morse.

– Javisst svarade, min man som inte heller tänkte på att det nog är närmare en mil.

Nu kan jag inte ångra mig och om någon kör förbi ett par som ser lidande ut är det nog vi. Belöningen kommer ju. Först har vi bokat bord på en favoritrestaurang och sedan en kort promenad till Rondo.

Finns det en frivillig som kan bära mig sista biten eftersom jag säkert  har fått tillräckligt av promenader den här dan. Hur vi kommer hem? Självklart med allmänna kommunikationsmedel. Vad trodde ni?