Res med mig genom livet

Min blogghörna.

Nåja, hörna och hörna. Jag sitter på balkongen för det mesta när mina små inlägg blir till. Jag behöver inte så mycket och det blir nog inga bättre inlägg om det är flashigt runt mig. Kameran brukar också ligga på bordet om jag skulle behöva den.

En laptop, en iPad, penna och papper räcker gott för mig, fast visst fattas det något! Ibland behöver jag en kopieringsapparat, men det är lite överkurs, när en vän mer än gärna låter mig använda hans.  Det är inte gratis för honom, men jag brukar se till att ge honom kopieringspapper någon gång då och då. Då står han för bläcket och det tackar jag för.

Jag är bra på att ta paus och om jag vänder huvudet lite åt vänster, så får jag den här utsikten, innan jag fortsätter mina inlägg.

Det viktigaste för mig är att bordet har rätt höjd och att stolarna är sköna att sitta i. Gubben min får väldigt gärna serva mig med en kopp kaffe ibland också.  Kaffet ska helst vara svart som natten, utan mjölk och socker! Då blir det allra godast!!

Hur sitter du när du bloggar? Lite här och där eller har du en fast plats?