Res med mig genom livet

Mulet och ett besök på Marriott

Häromdagen var det helmulet och lite blåsigt och vi ville göra något som vi inte gör i vanliga fall. Ett ljushuvud kom på att vi kunde gå till det rätt så nybyggda Hotell Marriott och se oss omkring, kanske äta lunch där på samma gång.

Matsalen var fullbokad den här dagen, otur för oss, så vi fick sitta inklämda i ett litet café och beställa vår mat. Fin utsikt var det utanför i alla fall.

Vi fick beställa vår mat direkt, men sedan blev det en lång väntan. Vi blev hungrigare och hungrigare. När vi till sist fick vår mat så kunde vi ätit lika gott på vilken thairestaurant som helst till mindre än halva priset! Efteråt tog jag min kamera och gick på safari i byggnadens offentliga områden.  Man sitter skönt och tittar ut över pool och hav.

Det luktar design över hela området! Raka linjer överallt.

Ett litet minitropiskt område där stora ”guldfiskar simmar omkring är väl ett måste på ställen av den här digniteten antar jag.

Det som fascinerade mig mest var det stora akvariet som avgränsar poolen in mot fast mark.

Det fanns inte så många olika sorters fiskar i akvariet, men några av den här sorten svävade omkring i akvariets vatten. Hajarna är spännande att titta på bakom glas, men ingen jag vill möta när jag simmar i havet!

Plumeriablommorna som växer överallt fanns även på hotellområdet. Jag tycker att dom är så vackra.

Ett nödvändigt besök på damernas innan vi drog vidare. till andra aktiviteter.

En liten stund av meditation medan hustrun far som ett yrväder och ser sig omkring.

Marriott är lyxigt stilrent och enligt min mening en aning tråkigt! Måste det vara så förbaskat avskalat? Det känns nästan sterilt.

Jag föredrar lite mer liv, färger och mys i inredningar!

Nu kommer det att dröja länge innan jag återvänder till områdets enda lyxhotell.