Res med mig genom livet

Tur i spel?

När dottern och barnbarnet var här på besök så spelade vi tärning en stund varje kväll. Enkelt och med en massa tur för den som vann. Jag tillhör inte turgummorna, men det är roligt att vara med.

Ett rätt bra slag. Ettorna räknas som 100p och femmorna för 50p. Lite fler regler är det men det är lätt som bara den.  Det finns krångligare spel, men då gäller det att läsa regler så att alla är överens om vad som gäller!

De enda vinster jag har fått är på Bingolotto. När Loket var programledare vann jag en telefonsvarare. Lite senare fick jag några tusen som en presentcheck, men annars har det varit tunt!

Jag har spelat Bingolotto lite då och då. Jag tycker om idén att man stöder ungdomsidrotten och ett man kan hålla nere kostnaderna med några kronor då och då.

Senaste gången jag spelade var på uppesittarkvällen och det var hur roligt som helst. För tillfället är det lite svårare att följa programmet eftersom vi inte ser på svensk TV där jag är nu, men när jag kommer hem igen kommer jag att sjunka ner i soffan, ta fram min duttpenna och hoppas att just mina siffror kommer upp.

Troligen inte, men programmet är ju ett rent underhållningsprogram med bra artister också.