Res med mig genom livet

Restaurang i Stockholm

Mat är viktigt.  När man kommer till nya städer och byar kan det vara bra om man vet vart man ska gå och fylla magen. Inte bara ”bukafylla” utan det ska vara gott också. Stockholm står ständigt på listan över städer jag vill besöka i Sverige, men det kommer annat emellan hela tiden.

Senast jag var där gick jag in på närmsta restaurang och beställde mat. Det var OK, men inte mer. Jag har till och med förträngt vad restaurangen heter. Någonstans i centrum var det. Inget jag egentligen vill komma tillbaka till.

Jag gnällde lite för någon som ofta är i Stockholm och jobbar. Hon gav mig ett tips om  Ballbreakers restaurang i Stockholm. Det verkar vara ett ”alltiettställe” med en massa aktiviteter.

Bild lånad från nätet.

Är det någon av mina läsare som varit där? Det ligger på Kungsholmen om jag har fattat det rätt. Mitt i stan om jag är rätt ute.

Det är nästan så jag skäms, men det är inte många gånger jag har besökt vår huvudstad, fast den har så mycket att erbjuda. Lathet kanske…

Ni får gärna komma med tips om ställen som är väl värda ett besök för någon som kommer från Västkusten. Gärna saker som inte alla turister gör. Gamla Stan utgår eftersom jag har varit där tillsammans med tusentals andra från olika länder. En riktig turistfälla enligt mig!

Stockholm, here I come – förhoppningsvis till hösten.