Res med mig genom livet

Snart dags för däckbyte!

Nu har frosten kommit långt söderut och gräsmattorna var lite vita i morse. Vintern kryper allt närmare och vi kryper allt längre in i våra hus. Tänder en brasa och myser inomhus.

Maken som är chef för gräsklippningen blir lite glad och hoppas att gräset snart slutar att växa.  Den som lever får se. Oktober har bara börjat, men vintermånaderna står på kö och knackar på. Det är långt till vår.

Snart ska vinterdäcken på. Det är bäst att fixa bytet i god tid innan alla verkstäder är fulltecknade. Man kan ju byta själv också om man är lite händig. Viktigt är ju också att mönsterdjupet är tillräckligt djupt så att det blir så få olyckor som möjligt.  Om mönsterdjupet inte är tillräckligt djupt och det är dags att köpa nya däck kan man faktiskt köpa däcken på nätet. Det blir lättare och lättare att få hem varor utan att resa sig från stolen. Det räcker med bara ett klick!

Jag vill köra på sommardäck året om, men då får jag flytta till ett land utan vinter. Säkerhet är viktigt!

                                                                                                              Samarbete med Tirendo.