Res med mig genom livet

Bunkring i IKEA

Vi åkte till det blågula varuhuset för att bunkra upp inför vintern.  Det är inte min grej att vandra i ändlösa korridorer, förbi en massa varor som jag inte behöver. Den här gången visste jag vad som skulle inhandlas.

Vi startade med att se till att vara mätta innan vi gick igång. Två 75:or tog vi. Dvs Kycklingfilé, beasås, pommes, bakelse och kaffe för 75 svenska kronor! Gott och billigt!

Måttband kan alltid vara bra att ha. Det ligger nu i min ”välsorterade” handväska. Banden finns gratis på varuhuset. Dessutom hade jag glömt mitt familykort hemma. Vid olika datorer kunde man skriva ut ett nytt! Vilken service! Tack för det IKEA!

Nya kuddar behöver vi. Inslagna och klara. Bara att lägga ner i resväskan. Rätt storlek för örngotten och mjukare än dom man köper i Thailand.

När vi åkte sist slängde vi vår ljusslinga. Den hade gjort sitt. En ny ville vi ha, helst med solceller. Inga sladdar eller annat som ligger i vägen. Självklart LEDlampor. Jag googlade på nätet och hittade det i det blågula varuhuset.

Dom gamla lyste fint, men nya är på gång. Det är så mysigt med ljus på balkongen i mörkret när man kommer hem. Nu har vi fixat det!

Hoppas slingorna håller vad dom lovar!