Res med mig genom livet

Grattis på 1-årsdagen

Det var inte länge sedan vi fick reda på att du skulle komma och nu är du redan 1 år, med egen vilja och ett underbart leende.

Det är faktiskt jag som fyller år. Tårta har jag fått. Många människor är här för att fira min ettårsdag. Blir det inga presenter?

Visst blev det presenter. Mormor hjälper till att öppna!

Det var en hel hög och mamma övervakar allt. Så glad hon är. Presenterna är ju inte hennes!

Sådärja. Ordningen återställd. Mamma får serva och jag fixar paketen.

Läs för mig då. Ta bort kameran. Snälla C. hjälp mig!

Jag tar med mig mammas kusin ut på promenad. Dom andra är så tråkiga.

Alla samlade. Det är inte så ofta. Från vänster näst äldsta barnbarnet D, ett litet lånebarn som mer än gärna ville vara med på bild, yngsta barnbarnet K, näst yngsta barnbarnet A, som är bror med D. Sist men inte minst äldsta barnbarnet J tillsammans med sin son E som är vårt barnbarnsbarn. J är för övrigt storasyster till D och A. Lite klurigheter för läsarna att reda ut.

Lite senare på kvällen när gästerna hade åkt hem passade den lille 1-åringen på att ta sin första lilla promenad på egna ben. Vilken lycka.

Liten håller på att bli stor!