Res med mig genom livet

Trött på fågelskit

Jag vill inte vara fågelskrämma längre. Vifta med armarna, hojta, klappa i händerna och vara allmänt stökig när fåglarna parkerar sig på min balkong. Fåglarna bryr sig inte. Tittar stort och tycker att käringen är allmänt knäpp.

Det här är ett exemplar som använder våra och andras balkongräcken som toalett. Vi kallar dom Beostarar, men vet att det är fel. Dom sitter ofta i par vilket innebär att det blir dubbelt så mycket skit.

Vi åkte in till Ban Phe för att köpa något som ska hålla fåglarna borta. Det är en strid vi kommer att förlora, det vet vi, men det är värt ett försök!

Den här ser ju hemsk ut! Den köpte vi inte.

En vit örn = Fiskmås som flaxar kanske blir bra.

Några ilskna ”papegojor” fick också följa med hem.

Tror ni att dom gör nytta? Tveksamt, men vi har i alla fall gjort vad vi kan!