Res med mig genom livet

Myggbiten?

Sommar och värme är inte bara ett rent nöje. Somliga blir myggbitna eller får bett av sandloppor. Kliar som attan. Vissa slipper helt, medan andra får ett rent helsicke av betten. Myggbiten förresten – det skulle väl ändå heta myggstucken??

Dom här små flaskorna ca 7 cm höga finns att köpa på 7-11 eller på Apotek.

Den här lille kompisen äter så många mygg han nånsin kan, men det räcker tyvärr inte!

Här kan dom små liven ligga och lura tills någon kommer förbi. Ett lätt byte!

Oj säger myggan, så mycket mat – vem ska jag bita i natt?

Mitt tips till dig är:
Om du har fått en massa bett som kliar! Köp Siang Pure eller liknande. Rolla lite på bettet och det slutar klia på några minuter. Det hjälper mig till 100%, men alla kanske inte reagerar positivt på det. Mycket väl värt ett försök!

PS. Finns troligen inte i Sverige, men där är ganska myggfritt just nu!