Res med mig genom livet

Lite underhåll

Vår sareng har tagit oss både upp och nerför backar. Kört i sand, grus och andra material. Det sliter!

Vi, läs min bättre hälft, ville byta stötdämpare på sarengen, så vi åkte in till en verkstad där vi vet att det är bra. Dom har mycket att göra hela tiden. Vi fick vänta en stund på att stötdämparna skulle bytas.

Dom svarta hade blivit alldeles för veka. Thailändarna kan inte begripa att man fixar något som inte är sönder. Det kan ju hålla ett tag till. Underhåll och förebyggande åtgärder är ord som nog inte finns i det thailändska språket.

När vi väl hade kommit överens via kroppsspråket kunde vi åka därifrån en stund. En vän kom och hämtade upp oss med bil!

Lite vätskekontroll under tiden som sarengen fixades var inte alls fel. Så mysigt ställe. Återkommer gärna dit!

Till en kostnad av 1300thb ca 400 svenska kronor var båda stötdämparna bytta och vi kan åka ut på våra utflykter igen utan problem. Vi kommer inte att lasta vår sareng lika full som vissa andra gör. Undrar när stötdämparna byttes senast på sarengen på bilden! Aldrig skulle jag tro. Det går så länge som det går!