Res med mig genom livet

En risig skog

Det var lite kylslaget ute och naturen var lite pudrad, som en semla ungefär.

Vi har skogen runt knuten. Det är bara att ta på sig skorna och ge sig ut.

Allt är så kalt när löven inte finns där. Det ligger ris och omkullfallna träd lite överallt.

Jag vet att det är bra för naturen med lite gamla grenar som ligger som ett matbord för de små i skogen. Jag har ändå tyckt att dom kunde snygga till det lite, men det syns inte så mycket när det gröna kommer!

Här hade man röjt några träd. Jag blev förvånad över färgen på veden. Jag hade aldrig sett en sån färg förut. Jag stämde träff med Herr Google och fick fram att alträ är så orange! Har ni någon annan uppfattning?

Några hade nog hört mitt gnäll om en risig skog. Detta var en pekpinne till mig – är det en pekpinne till dig?