Res med mig genom livet

På Parkett

Teatrar och arenor av alla slag står tomma och väntar på publik. Ingen vet när de öppnar igen. Jag surfade lite och hamnade på Göteborgsoperans sida, där man nu gör reklam för små föreställningar med olika sorters musik och dans som man kan se på nätet. Gratis och öppen för alla!

Tom och ödslig står operan vid kajkanten. De små föreställningarna har jag kollat på lite.

Där finns mycket att se och lyssna på. Jag som tycker om blåsinstrument hittade en kammarkonsert med mässingstoner. Trumpet, tuba och annat som blänker! Härligt! Föreställningarna är ganska korta, ca en halvtimma.

Operett på parkett. (bilden är lånad från operans hemsida) Det är musik från operetterna Csardasfurstinnan, Cirkusprinsessan och Grevinnan Mariza. Föreställningar jag såg med min pappa på Stora Teatern i Göteborg för många år sedan!

Det finns mycket att välja på för en stunds avkoppling i musikens och dansens värld.

Sätt dig På Parkett i ditt vardagsrum och kolla in vad du kan kolla på. Det visas bara några veckor innan det tas bort innan det kommer nya!