Res med mig genom livet

Bloggskolk

Jag tog lite ledigt från bloggen och gav mig själv lite påsklov, utan att meddela eller fråga om lov.

Vi har inte firat med någon mer än oss själva den här påsken. Vi har längtat efter nära och kära, men när vi nu är på målrakan för vaccin, så gäller det att hålla sig på mattan. Min lagvigde har fått en spruta, men jag får vänta på min. Hur länge vet ingen. Det är liksom ingen idé att skaffa smitta nu när det snart är dags så gäller det att hålla ut lite till!

Fåglarna har börjat sjunga in våren, bekymrar sig bara om att hitta partners inför sommaren. Under tiden hälsar dom på hos oss.

Rådjuren laddar för att kliva in i våra rabatter. Jag såg dom promenera utanför vårt köksfönster i förrgår. Dom väntar bara på att växterna ska ta fart igen.

Under tiden är vi glada över att vi äntligen har fått vår sommartid tillbaka!

Ljuvliga kvällar och dagar väntar på oss!