Res med mig genom livet

Vaccin: Dos 1 klar

Så blev det äntligen min tur att bli vaccinerad mot Covid-19. Ljuset i tunneln blev helt plötsligt lite starkare.

Vi som skulle få vår spruta hade högre makter med oss den här dagen! Jag hann inte mer än upp för trappan innan det kom en sköterska och hälsade välkommen och följde med till en disk där hon hittade mig i en lista. Plötsligt kom en annan sköterska och visade mig in i kyrksalen, där jag fick sätta mig vid ett litet bord där allt var förberett.

Två minuter innan jag hade tid var det klart. En liten stund skulle man sitta och liksom känna efter eller reflektera. Man skulle i alla fall sitta i egna tankar!

Full fart på högersidan och lugnet självt på den vänstra! Vi som var färdiga och satt i bänkarna kunde gå när vi kände oss färdiga.

Det var tyvärr ingen livemusik, vilket hade suttit fint, men man kan inte få allt!

Kortet som visar att dos 1 är klar och tid för nästa.

Comirnaty är Pfizers vaccin om någon undrar!

Jag är så nöjd och ser fram emot att träffa nära och kära!