Res med mig genom livet

Äntligen en ljusning

Hösten 2019 åkte vi på vår vinterförvaring i Thailand där vi stannade till i slutet av mars 2020. Vi hörde att ett virus hade kommit till Sverige och att folk hamstrade toapapper och annat som galningar. Vi förstod ingenting och trodde att svenskarna hade fått en gemensam hysteriknäpp. Inte kunde man ana att det skulle dröja till maj 2021 innan vi kunde träffa nära och kära till och med ge varandra en kram. Räddningen heter VACCIN!

Vi hämtade yngsta barnbarnet efter skolan idag och fick flera timmar tillsammans. Åh vad vi har längtat!

Farfar får lära sig hur man ”smätter” iväg kort med schvung. Jag kan avslöja att det gick sådär. Det var den unga generationen som hade den rätta knycken!

Farfar hade större chans att visa sig på styva linan när det gällde ett turspel! Jag vet inte vem som vann, men vi kände oss som vinnare när vi kunde träffas nära för första gången på mer än 1,5 år! Naturligtvis har vi träffats via messenger, men det blir aldrig detsamma.

Vi ska fortsätta vår eriksgata till helgen, träffa vårt barnbarnsbarn och hans mamma, vårt äldsta barnbarn!

Tack till alla forskare som gjort detta möjligt! Vaccin is da shit!