Res med mig genom livet

Kryssning inställd – igen

Det var meningen att vi skulle kryssa i juli 2020 runt de brittiska öarna, Wales och Skottland, men den ställdes in. Vi valde att boka om till juli 2021 och inget kunde väl gå fel. Pandemin skulle vara över för länge sedan – trodde vi. Ett mejl häromdagen talade om för oss hur fel vi hade. Vad ska vi nu göra i början av augusti? Ja, inte ska vi kryssa i alla fall!

Känslan när man får tillträde till sin hytt, går inte att beskriva, 0ch hela kryssningen ligger där och väntar.

Vi har lämnat det kyliga Sverige bakom oss, kliver ut en tidig morgon på balkongen och ser hur vi sakta glider in mot Funchal på Madeira. En stund av stilla lycka!

När allt utflyktsfolk har gått iland gör vi det också. En liten rygga, bra skor, kanske en flaska vatten och vi gör stan. Funchal är full av vackert kakel lite överallt.

Kuperad terräng är bara förnamnet, men så vackert!

Efter många timmar iland är det dags att dra sig ”hemåt” och vårt tillfälliga hem ligger där och väntar på oss. Precis lagom, för fötterna är inte mina bästa vänner efter en lång dag iland,

Efter en dusch, en stund på balkongen, kanske lite att dricka, blir det dags för mat och kvällsunderhållning! Den här kvällen valde vi att se Grease och sedan fortsätta i någon pub!

Uppmaningar om handhygien har funnits länge ombord och det lär inte försvinna när vi seglar igen!

Jösses vad jag saknar allt detta!