Res med mig genom livet

22 januari en bröllopsdag

Vi gifte oss för en massa år sedan 22 januari i smällande kallt vinterväder. I år firade vi i 30 graders härlig värme.

Den här dagen började som alla andra dagar här, med en titt från balkongen innan jag äter frukost. Det hade regnat rejält halva natten och det såg ut att klarna upp. Vi bestämde oss för en utflykt till AO Khaistranden.

Det första vi såg när vi kom dit var att ”Den Vita Restaurangen var borta, riven. Det är mycket som förändras när man inte är här på ett tag, närmare bestämt 2 år.

Vi ville gärna ha något att dricka. Öl eller något annat med alkohol var inte att tänka på. Det blev en glass, nåja ingen dricka, men den smälter fort till rinnande i värmen.

Vädret såg lite dramatiskt ut och jag älskar när/om det åskar ut över havet. Åskan uteblev, men ni får medge att det är läckert med mörka moln vid horisonten, lite solglitter på vågorna och varma vindar.

Vi åker sareng är öppen och vi ville inte bli våta om det skulle kamma en störtskur. Det blev dags att åka hem, ta en dusch innan vi gick ut och åt middag.

Här tänkte vi äta en god middag. Vi har varit här förut och tyckte att en BBQ – restaurang skulle passa bra!

Det är inte lätt att välja, men det blev ett spett med nötkött som var grillat till medium! Man kan välja på mycket gott kött och kyckling, grillat efter din smak.

Några såser och en bakad potatis med massor av vitlökssmör i. Så himla gott!

Ett gammalt strävsamt par som är ute på vift och firar sitt volfram-bröllop.

Det var en härlig dag, nu ser vi fram emot nästa gång vi besöker den här restaurangen! Så god mat, dessutom en suveränt trevlig personal.