Res med mig genom livet

Tvärnit med bloggeriet och nya små kissemissar

Helt plötsligt kände jag att det var nog med bloggen och stängde ner helt och hållet. Jag har inte ens varit inne och tittat om det har hänt något, men nu känns det som om lusten kommer tillbaka. Det har faktiskt varit skönt att känna på det verkliga livet, men visst finns det plats för både och!

För ett antal veckor sedan köpte mitt barnbarn en liten katt som trivdes med en gång. Det var en innekatt, som var ganska ung. Endag när J. hade varit och handlat såg hon lite blod på golvet och när hon lyfte upp den lilla kissen var det lite blod på henne också.

J gick till Kur0s låda och där låg en klump som rörde lite på sig. En fångad råtta eller vad kunde det vara?

Det var fyra små söta nyfödda kattungar som hade fötts medan J var borta. En innekatt som blev mamma? Dessutom inte fullvuxen!! Något lurigt är det, men nu är det som det är. Dom små blev tingade på några timma! Igår var vi och beundrade de nyfödda!

Hej, jag är exakt två veckor gammal och precis öppnat mina ögon helt!

En alldeles för ung mamma, men så duktig med sina små!

Tyvärr är bilderna tagna med min mobil så kvalitén är inte den allra bästa!