Res med mig genom livet

MC-fest

Vi hörde en massa oväsen, som vi inte visste vad det var och jag röstade för att man höll på med motorsåg i skogen, men blev snart nerröstad för tanken om att det var en motocrossbana i närheten och att det var fullt ös där. Dessutom var det en speakerröst som malde på utan uppehåll. Det kunde kommit från en mässa i templet lite längre bort, men vi var ju tvungna att ta reda på vem som hade rätt. Det var inte jag!

Vi hittade och hamnade rakt in i en folkfest och det var någon form av motorcykeltävlig!

Banan preparerades genom att en vattenbil åkte runt och duschade marken som blev lite geggig för åkarna!

Funktionärerna fick en paus mellan heaten.

Andra förberedde sig så gott det gick och mekade in i det sista!

Snart dags för start!

Det är jobbigt att vara publik! Man måste skydda sig mot solen. Det var en riktigt varm dag ca 32 grader! Varmare än normalt i november!

Här kommer dom med fullt ös. Notera hur publiken står! Alldeles för nära om du frågar mig! Tack och lov fanns ambulanser på plats!

Mål och killen med målflaggan viftar ordentligt!

Yes i mål, smutsig som bara den, men ganska glad skulle jag tro! Vi kunde se att alla åldrar körde i alla heat och kläder var det inte så noga med. Säkerhetstänket är inte i topp!

En folkfest i Thailand är också en matfest. Här kan man köpa det mesta när man blir hungrig! Den här gången blev det bara en flaska vatten för vår del!

Vill ni se delar av ett heat kan ni göra det i klippet från youtube!