Res med mig genom livet

AB Gny och Gnäll

Vi var inte i Sverige på flera månader och levde i vår lilla thailändska bubbla. Jag var inte helt borta när det gällde nyheter hemifrån, men vi förstod liksom inte att mat numera verkar vara en lyxvara i Sverige. Lätt chockad tittade jag på prislapparna. Kyl och frys var helt tomma och dom skulle fyllas med något.

Jakten på röda lappar och att ställa om från ekologisk mat till ”vanlig” är numera ett tillstånd i Sverige har jag förstått. Man måste väl tugga i sig det, men det svider i många plånböcker att bara få äta sig mätt!

Räkor i Yellow Curry för 75 kronor kan man bara drömma om här.

Ljuspunkter finns: Våren är på G och när solen tittar fram är det underbart att vara i Sverige.

Det är härligt när flockmedlemmar kommer tillbaka. Ett skutt och Börje var uppe i knät. Ville absolut inte gå ner! Visst är han fin!!

Det är inte vår hund, utan dotterns och svärsonens.

Nu ser vi fram emot en fantastisk sommar!